Sunday, May 13, 2012

Sambutan Hari Belia Peringkat Negeri Perak..

Sabtu lepas berlangsungnya Hari Belia peringkat Negeri Perak.. 
Banyak aktivit yang telah dianjurkan.. 
cuma aku tak tahu dan tak tengok sangat.. sebab sibuk siapkan buku log.. 
jadi, setelah menghantar buku log pagi tu..
kami pun pergi la ke padang upsi.. 
yang dijadikan venue utama.. 


layang layang dilepaskan di udara.. lama dah tak main layang layang.. 
ahahahah..


sibuk melihat layang layang di langit biru.. kedengaran suara anak anak muda.. 
bermain kompang.. 
lagu negeri sembilan pun ada.. 
;)

 kompang pun dah lama x dengar.. 
teringin nak main kompang pulak dah.. 


ada jugak yang main paintball
ramai yang cakap 
sakit main paintball nie. 
aku x main pun hari tu.. 
tengok jer. 
macam best pulak.. 




selain itu, ada gak aktiviti tali yang melibatkan rock climbing dan juga flying fox.. 


para peserta atau orang awam yang ingin mencuba perlu la menaiki menara ini.. 
best.. 
:)

terdapat juga pameran.. 
gerai jualan.. 
pameran ict.. 
dan aktiviti aktiviti lain.. 


penceritaanya agak ringkas kerana pic ini diambil ketika mode demam, flu & headache.. 

-esok mahu update cerita lain lagi.. -
selamat malam semua.. 
:)




Post a Comment
 

Oura Galaxy - Copyright © 2014 | Designed by Anne Shah