Saturday, April 28, 2012

Awesome Day.. :)

As salam semua.. 

Hari nie semua orang update pasal Bersih 3.0 .. entah siri ke berapa dah.. aku pun tak sure sangat.. tapi apa yang aku tau.. diorang nie pakai baju kuning jer.. kalau nak explore lebih lebih.. aku nie.. agak patriotik sikit. kalau aku dah nampak sikit. aku memang akan terjah sampai ke dalam.. jadi.. banyak la edisi pot pet yang menyusul.. jangan menyibuk.. abah pesan.. belajar rajin rajin.. nanti ptpn x pening nak bayar.. gitu katanya.. jadi sebagai anak yang baik. kena ikut la.. betul gak kan?? 


Sebab hati nie berbunga sikit hari nie.. kita update dengan cerita manis manis dulu.. for those who already make me smile since yesterday.. tq very much.. at least. i know u have a liittle bit sweetness since before..*eh. ayat dah x berapa nak betul dah nie. *
macam dah lama xda feel msg yang begini.. ish.. mungkin sebab terlalu banyak kerja agaknya.. untuk anda yang ingin pergi berjuang mencari rezeki.. selamat berjuang.. selamat pergi. dan insyaAllah selamat kembali.. ohohoho..

Eh. apa fokus entri ini sebenarnya. kenapa entri yang bukan bukan diletakkan di bahagian atas.. terpengaruh dah agaknya.. sebab seharian dah pening memikirkan perkara yang bukan bukan... Mungkin sebab minggu depan nak join motivator to be. boleh tak kalau saya nak update mengenai cinta untuk kali ini ? *ini tiada kaitan dengan situasi di atas. 

Cinta? diringkaskan macam kat bawah nie. 

Inikah cinta yang dicari zaman sekarang? 

Masing masing punya persepsi masing masing. Nak bercinta boleh.. tapi kena la mintak izin mak ayah dulu.. sebab keberkatan itu datang dari mereka. insyaAllah. kalau mak ayah doakan yang baik. insyaAllah.. semua nya akan menjadi baik.. 

Sebab apa? 
segala kelengkapan kita.. mak ayah yang sediakan.. dari sekecil kecil kuman.. sampai la item dan gadjet yang mewah mewah.. :) semua itu bukan milik kita. jadi semua kena mintak lesen dengan mak ayah dulu. tak perlu la nak bagi ayat poyo mcm nie. 
mak.. ayah. boleh tak saya couple?


kalau rasa nak kena lempang. boleh la. :) cakap la elok elok. sy sedang proses mengenali seorang sahabat ke arah yang lebih positif. dan insyaAllah. dia boleh tolong sy sekiranya sy ada masalah. *bg hint jer la.*  orang tua nie. dia boleh lihat kita punya  body language camana. kalau dia tengok lain sikit tu. special la tu.



♥ Kalau Orang tu tak suka kita, cari je yang lain ♥ 

jangan pernah paksa orang suka kita. sebab cinta sebegini tak kan kekal lama.. 




entri ini ditaip sebagai peringatan untuk diri saya sendiri juga.. 


sekarang semakin kuat makan makanan ringan.. 

Post a Comment
 

Oura Galaxy - Copyright © 2014 | Designed by Anne Shah