Friday, August 12, 2011

Hadiah untuk Girlfriend dan Boyrfriend bila Balik Kampung.. :)


salam semua.. 


di sini.. saya ingin mengiklankan..


dan mengesyorkan kepada anda.. 


keychain untuk kunci anda atau handphone anda


sila skrol ke bawah... 





nak belikan teddy bear mahal


nak belikan hadiah lain.. mesti berbelas ringgit.. 


jom kita save bajet sempena raya.. 


:) 


yang penting iklhas kan... :)





simple dan bermakna.. :)






















ni untuk pasangan couple. satu untuk lelaki. satu untuk perempuan.. 


comel kan??









ni pulak item comel untuk anak kunci atau handphone anda.. 


boleh disangkutkan pada pendrive.. 


cute!!!! 






Rm7 for 2...(excluding postage)


aha. ni item paling hot aku rasa.. 


comel kan?


cute couple. muahahaha.. 


sila la beli untuk anda dan pasangan anda.. 


ini sebagai tanda menghargai pasangan... :)





item item di bawah juga turut tersedia...





Anda Berkenan???? 


Sila tinggalkan soalan di kotak komen ok.. 









Rm 4 (excluding postage)





butterfly... ;) 






Rm 4 (excluding postage)





purple butterfly.. :)






colorful love.. 






Price: Rm4...(excluding postage)






Price: Rm2 / each (excluding postage)


red heart :)






Rm4 /each...(excluding postage)


;) 











broken heart.. :)






kalau anda nak letak huruf jer pun boleh.. 


mcm nie.. :)







Rahman, Rahim,Rizal,Rita.. 


semua pun boleh.. :) 













kalau nak keychain manik rantai macam nie. 


:) 


pun ada.. 












Anda berminat.. sila tinggal jejak di komen..


terima kasih.. 


untuk yang ingin order.. 


adalah sangat digalakkan. 


hrga yang tertera tidak termasuk pos.. 


kalau nak beli ramai2. guna 1 alamat..


kan senang.. ;)





Jimat dan Murah


promosi bulan ramadhan.. :)





Selamat berpuasa semua.. :) 








penulis blog sekadar mengiklankan :)


mahu pesan boleh.. 


sila tinggal komen.. ! 












Post a Comment
 

Oura Galaxy - Copyright © 2014 | Designed by Anne Shah