Tuesday, July 16, 2013

Happy Birthday Oura !

Salam Ramadhan semua.. :) Setelah mengambil masa yang agak lama untuk update, hari ni rajin kembali menaip semula sambutan Hari Jadi bersama rakan rakan sekratariat yang lepas.. lokasi, blok 6 kampus baru.. ;) Menyambut hari jadi di blok Fakulti.. ;) 


As usual, salah satu kerja masa internship adalah buat ujian melibatkan komponen fizikal pada atlet MASUM peringkat universiti.. Seharian kepenatan. ingat boleh la cuti.. its ok.. kadang kadang pengorbanan itu agak manis dan dan boleh menjadi kenang kenangan bukan? selesai membuat kutipan data, maka seperti biasa, sesi taklimat ringkas akan diadakan.. Tiba tiba.. di akhir minit mesyuarat.. 
.......................................................................


terima kasih ikhlas dari lubuk hati buat  pensyarah dan isterinya.. serta rakan rakan sekratariat yang mengingati sambutan hari lahir.. tiba tiba penat ambik data ujikaji hilang.. such a magic.. rasa happy sangat.. rasa dihargai sangat.. Terharu! 

walaupun pada mulanya.dalam hati cakap, "bila nak balik nie... hahaha. tengok kek.. rasa tak nak balik pulak.. ada ke patut!  hahaha

jadi kita pun semangat tiup lilin ngan anak pensyarah kita.. dua dua excited.. hahahaha.. 


eh eh.. over pulak pose aku kat sini.. hahahaha

makan...!!!  
hingga habis satu kek.. kuat kitorang makan.. 



dan di sinilah.. perang bermula.. 
sebenarnya ini adalah sambutan hari jadi pertama dalam seumur hidup.. 
hari jadi yang mencomotkan.. 





terima kasih kawan kawan semua.. :) 


Alhamdulilah... 
terima kasih untuk sambutan hari lahir yang ke 24 ini.. 
terima kasih untuk lecturer aku sebab sponsor kek.. :)
kek tu sedap sangat.. 
terima kasih banyak.. 


Semoga dengan peningkatan usia ini akan mematangkan lagi fikiran.. 

semakin tabah menghadapi dugaan.. 
semakin kuat menempuh cabaran... 

Alhamdulilah.. untuk hadiah hari lahir beberapa hari awal sebelumnya.. 
Tiada apa yang mampu menggembirakan selain hadiah buat mak dan abah di kampung... 

Mak.. 
Abah...
Rindu sangat.. .. 

Salam Ramadhan... :) 






Post a Comment
 

Oura Galaxy - Copyright © 2014 | Designed by Anne Shah