Saturday, July 7, 2012

Find Your Inspiration...



gambar masa knvo.. sweetnya.. kah2x..

syukur Alhamdulilah.. hari ni result sem 3 dah boleh semak.. semalaman tak tido sebab nak semak result ni, sebab keluar secara berperingkat.. Alhamdulilah. syukur atas usaha sem lepas. terima kasih Ya Allah.. terima kasih untuk doa mak dan ayah kt kampung.. adik beradik.. berkat bantuan dan tunjuk ajar pensyarah. dan yang penting.. buat kawan kawan sebatch galaxy yang tak putus putus memberi sokongan dan dorongan.. *tips masa final semua share* wah.. how sweetnya kitorg nie.. ahahaha.. 

apa pun.. syukur alhamdulilah.. sekurang kurangnya aku boleh sambut 9 Julai dengan tenang.. dengan syukur. dengan penuh nikmat.. Terima Kasih ya Allah.. 

Syukur atas pemberian nikmat yang Allah berikan ini.. yang sentiasa memberi petunjuk dan pertolongan ketika diri ini benar benar memerlukan pertolongan.. 

Semoga ini adalah hadiah yang manis buat mak, ayah dan adik beradik di kampung.. 

mode: kalau kt mukah nie. confirm aku dh dpat kupon makan percuma seminggu oleh kakak dan abang. sebut jer nak makan kat mana.. tapi sekarang. aku kt Tanjung Malim nie.. ambik semester khas.. takwim nie bila nk kuar.. Abah dah tnya tadi.. balik tak raya? kalau jalan sesak sangat.. tak payah la katanya.. :(

Apa pun.. terima kasih untuk result Sem 3 nie. terima kasih semua.. aku bersyukur padaMu Ya Allah.. 


mode masa exam.. 


 
#bila lama tak menulis.. corak penulisan dan bahasa pun jadi tunggang langgang.. 

mode : ambik sem khas ala ala student master pun ada. kah3x.. 
:)

Post a Comment
 

Oura Galaxy - Copyright © 2014 | Designed by Anne Shah