Tuesday, November 30, 2010

Berkira..

~pesona itu dalam kenangan..~
Berkira.. 

punya la best ayat awal entri aku malam ni.. 

aku ni berkira-kira nak keluarkan duit malam ni.. haha.. 
berangan -angan masih nak sambung degree.. haha. 
walhal dah kena reject ngn UiTm dan UTHM.. 
haish.. 
sabar.. 
sila terima hakikat.siswi politeknik memang susah nak mAsuk Universiti.. 
walau pointer kau dapat memang taraf dekan.. 
mari kita percaya konsep rezeki ok?? 

Ni tengah berfikir ni.. 
ceh... 
Aku ni nak ambik lesen keta dah bulan Disember ni.. haha.. 
ceh.. kalu clzm3 aku kt poli baca ni. . mesti gelak sakan ni.. 
"Punya la lama kau nk ambik lesen keta tu oura.. haha.. "

Meh aku story sikit ni.. 
aku contact kerani tu hari tu.. 
aku cakap la. aku nk up sikit waktu belajar kan.. 
Aiseymen.. mentang2 cuti sekolah.. 
yer la. taraf GSTT aku kan Valid sampai Disember.. 
*ayt confident*
tup2 gaji bulan disember tak masuk.. padan muka.. haha.. 

Tu la. berbalik kepada cerita tadi.. 
kerani tu mintak aku tambah sikit aku punya deposit.. 
yer la. aku dah lama tak byr.. kot la. (logik la kan.. -aku dah lama tak belajar)
asal aku nak belajar.. 
kereta rosak la. 
jadual penuh la.. 
itu la
ini lah.. 
bila aku dah nak ambik lesen ni.. 
dia suruh aku tambah deposit... 

aku bagitau.. 
aku bayar hujung bulan.. 
tapi.. 
tiba2 lah kan. 
incase la. aku tiba2.. dapat untuk smbung degree.. 

dapat la tawaran upsi tu.. *berangan lagi*
dan aku tak dapat la menduduki ujian memandu tu.. 
kan rugi aku.. 
rugi la aku.. 
rugi kan..
kan???


tapi.. aku masih jugak nak belajar.. 
yer la. aku dah byr deposit dulu.. 
beratus gak aku bayar.. 
tak kan nak tambah lagi... 


kesimpulan.. 
adakah saya terlalu berkira dan berangan-angan... 

bila mahu bayar lagi ni.. 
kalu aku bayar.. maka.. aku dapat la belajar untuk minggu ni.. 
kalau aku tak bayar.. 
macam mana nak tanya jadual belajar untuk bulan ni.. 
kan???? !!!!

MESTI KORANG PENING BACA KAN.. 


pendek kata.. 
aku nak bayar ke tak deposit tu kan... 
bayar-dapat la belajar
tak bayar - tak la aku rugi kan? kalu aku dpt upsi mggu depan.. haha.

owh.. upsi 5 Disember.. 
walaupun kau course yang open market.. adakah aku akan terima..? 
*berangan lagi*

Post a Comment
 

Oura Galaxy - Copyright © 2014 | Designed by Anne Shah