Saturday, April 2, 2011

Korea Versi Malaysia... !


Apa reaksi anda apabila seseorang  mengajak anda keluar?


Esok kita ke KL nak? 
teeeeet!!!!!!!




Hati anda pasti sangat teruja apabila membaca statement itu..

Bukan keluar berdua ya..
Penceritaan kali ini akan bercerita mengenai perjalanan ke Shah Alam..
Edisi jalan jalan itu telah dibatalkan pada hari Rabu oleh kerana kuliah yang mendesak..


Diteruskan pada hari Ahad..

Lokasi pertama kami singgah untuk menghadiri kenduri kahwin  kawan beliau
Haish.. tengok orang kawen.. aku rasa macam nak kawen la..
Statement tak boleh blah.. kih2x..

Perjalanan diteruskan dengan membuat lawatan rasmi ke rumah kakaknya…
Selepas itu… kami merancang untuk menonton merong mahawangsa. Namun kerana masih awal. Perjalanan diteruskan dengan membuat lawatan ke Sunway pyramid.
Akhirnya.. niat untuk menonton Merong Mahawangsa pun Berjaya dilaksanakan..
Setelah menonton merong mahawangsa..  hati semakin teruja dengan iklan Nur  Kasih The Movie! Serius! Aku tak sabar nak tunggu cerita tu ditayangkan..
Pada mulanya kami merancang untuk bermain ice skating..
Namun, kerana aku nie kaki bangku ais.. jadi.. tak dapat la main…

Perjalanan diteruskak ke I- City..

Serius.. apabila sampai di I- city, hilang mengantuk sepanjang perjalanan, mungkin sebab aku teruja tengok lampu kot.. boleh tak macam tuh? Haha..
Kami mengalami kesukaran untuk parking kereta..
Namun..
Segala galanya  berbaloi sebab kami dapat masuk ke Snow Walk!
Serius.. memang best!
Mari kita tengok gambar.. 
ibarat sampai ke Korea.. 
^_^
ala ala Yoo Rin dan Gong Chan Versi Malaysia.. 











1st pic.. 
smile!



gelak2x..  


this is the best pic.. 
self timer.... :) 
next time kte bwk stnd untuk kmera. 
semua boleh msuk untk bgmbr


sejukkkk... grrrrr



comel dan hensem! 


seakan akan mmg berada di Korea


dik! kawasan tu tak boleh masuk la.. :) haha.. 
cepat cepat! 







;) 


;) 


















badak ais! :)



1,2,3.. clink! 
sara tak sempat! :(

kekuatan luar biasa.. ;) 



rabbit. 


;) 


we love all this moment!



Ustad???

Genting bila lagi??? 
:)

credit to 

Ustad
Nick Nippo
Siti Sara
Suhasrinizan.. 
for all this pic.. 


walaupun kita selalu jatuh2 semasa ambik pic.. 


pic kita tetap cntik... :)


Post a Comment
 

Oura Galaxy - Copyright © 2014 | Designed by Anne Shah