Saturday, December 6, 2014

Memoir Of Generation... Upcoming Event...

Minggu depan seharusnya akan berlangsungnya malam fakulti... Kalau dulu.. itulah ungkapan yang kami sebut.. malam fakulti.. malam wujudnya sebuah nama yang akan gah dijulang sehingga menjadi alumni.. dan kini.. ianya telah bertukar kepada Memoir of Generation....

Lazimnya.. malam ini adalah yang mencapai tahap tertinggi dalam kapisiti gambar yang ada di dalam fb.. selesai majlis.. semua sanggup bersekang mata untuk menunggu setiap pic yang diupload.. itu dulu.. zaman belum berwhataspp dan berinstagram sangat...


dalam banyak banyak semester... aku rasa gambar paling cantik adalah masa theme colour blocking.. tapi bila aku cari cari balik gambar malam tu. alahai.. lupa hardisk rosak masa zaman prktikal.. hampeh ok! :(

ok.. scrol balik entri lama..  stalk fb geng geng at43.. jumpa sikit2x gmbr ni.. 
alahai...
gambar 
gambar 
gambar... 



ni zaman sem 1. tengok. gambar memang legend.. ada tarikh lagi.. ni zaman dorg duk kolej.. dah banyak sem duduk luar.. aku sensorang yang duk kolej... kalau aku sambung master. aku nak duduk kolej lagi.. ini serius!

rasanya ni gambar malam fakulti sem 3.  sem 2 aku takde gambar.. tsk.. malam batch dapat nama tu.. memang aku ngn miry ingat smpai bila bila.. Malam ni agak special jugak.. even majlis malam fakulti tu.. dulu dulu kami rasa macam takde ape.. (ye la.. junior lagi kan.. ), kami tetap semangat.. sanggup off penghawa dingin TU  semata mata nak hadir event ni... :p

malam sem 4 aku rasa ni.. malam ni paling legend.. sebab kitorang yang handle untuk gimik perasmian.. aku rasa malam ni paling banyak gambar cantik.. tapi aku carik carik tak jumpa... ni pun ihsan insta fatin.. hahahah.. naik sem ni.. semua dah upgrade sikit..   pakaian mula mengikut tema.. even pelbagai variasi yang kitorang nampak..

tengok
kan aku dah cakap... 
memang cantik gambar ni.. 
tp sekarang mana kau gambar.. >_< 


................................................................
gambar sem 5 aku tak tau pergi mana.. 
tema malam tu pun aku dah lupa.. 
pic kat bawah ni aku rasa zaman nak pergi praktikal... 

zaman semester 6.. 



tu je la gambar yang aku jumpa untuk malam ni.. ape pun.. tak sabar nak tunggu malam fakulti sebab malam tu.. galaxy adalah generasi yang dirai.. kah kah kah kah.... 

ok. tu je.. 
:)

gambar.. gambar .. gambar..

#stress sebab hardisk aku rosak... grrrrrrrrrrrr

Post a Comment
 

Oura Galaxy - Copyright © 2014 | Designed by Anne Shah