Tuesday, December 24, 2013

Study Week

Salam semua..  Pagi pagi ini kembali menaip entri sambil flashback dari minggu 1 -minggu 14.. Actually dalam minggu 14 yang lepas, kami masih ada kelas dan penghantaran tugasan.. hihihihi.. Minggu ni semua dah release.. ish2x.. sedihnya tengok markah.. :( Tinggal satu kursus lagi yang masih belum  release markahnya.. risau nya.. :(

Sepatutnya minggu study week adalah lebih baik untuk study.. Sem ni aku ada 2 paper untuk Final..  Tekno dan Pemakanan Sukan.. ;) Walaupun markahku sebegitu.. haruslah semangat itu harus ada untuk Final!!!!



share serba sedikit gmbr yang lepas.. 
yang belum update lagi... 
:)

malam fakulti.. :)
sebab ramai yang dah balik.. ada yang bergambar sana sini.. 
so.. ini je yang ada.. 


kelas akhir ngan mama.. :) 
We will miss you mama.. 
excited melebih je aku last class.. ish3x.. 


ni last outing masa kelas rafting hari tu.. 
entah berapa kali hanyut masa water confident... 
hahahah.. 
terima kasih kawan kawan yang sudi membantu.. hihihihi.. 

lain kali cerita lg.. 
terima kasih... 

mode study.. cpt la datang.. 
mode prktikal.. semoga dipermudahkan.. 
mode hantar brg.. : cikgu... cikgu.. cikgu... :( 



mana nak letak brg nie.. 
mana nak letak Darling aku.. 
2hb dah balik dah.. ~ 







Post a Comment
 

Oura Galaxy - Copyright © 2014 | Designed by Anne Shah