Thursday, February 9, 2012

Bila Dah Lama tak Update.. !!!

Salam semua.. 
sudah lama blog ini tidak diupdate..
 sekarang masih dalam mode cuti di Sarawak Bumi Tercinta.. 
InsyaAllah 18 Feb akan kembali ke UPSI... 
Ahh.. bahasa kali ini nampak lebih berserabut dan pokok penceritaan agak tidak jelas.. 
Apa yang mahu diceritakan dalam entri kali ini???


ehem.. credit to Yun.. a.k.a miss purple for this pic.. 
taken at Genting. 
b4 Paper Excercise Physiology Paper.. :) 


Promote Jup.. kalau nak release tension.. Genting adalah lokasi terbaik.. !!!!
Jom tengok Aksi kat Genting jup.. 
Maaf untuk Cik Siti Sara & Cik Suhasrinizan.. 
:(

Next Sem Tambun yea.. 
Without Ustz... 
uhuuuuu....





takpe.. 
yang lain masih ada.. 
kawan kawan yang sentiasa membantu dan memberi dorongan ketika diri ini dalam kesusahan.. 
;)
terima kasih korang.. 






When You Are Happy
Make Others Happy Too

Tahniah untuk Batch Galaxy.. 
yang telah mendapat keputusan untuk semeseter ini.. 
apabila diumumkan keputusan rasmi semester ini.. maka. tamatlah semester 2 kita semua.. 




setelah pahit maung kita semua lalui bersama. 






We are inspiring each other 

Terima kasih untuk kawan kawan yang tolong bagi semangat.. 
untuk Ujian Kemahiran Renang & Gimnastik.. 
seperti selalu.. 

Terima kasih untuk kawan kawan.. 
terutamanya Sara dan Yan yang sanggup bersekang mata.. 
untuk menyiapkan tugasan Assgnent bersama saya ok.. :)
stress kan???

takpe. semua dah settle.. :) 

Dengan Lafaz Bismillahirahminrahim... 
saya telahpun tamat sem 2 di upsi.. 
Tahniah.. 

sebab tak dapat tukar course jgk! 

Selamat Tinggal Sem 2.. 

terima kasih semua.. :)

terima kasih kepada 2 senior terkemuka.. 
yang sanggup membantu untuk memberi & menaikkan semangat 
ketika down sgat2x sem lepas. 
see u.. 
next entri.. 

Salam!!! 

terima kasih kepada yang belanja.. !
 :) 




Post a Comment
 

Oura Galaxy - Copyright © 2014 | Designed by Anne Shah